■ Cu mare bucurie anunțăm lansarea unui sezon nou-nouț din „publicat pe canalul de YouTube Johny & Friends, Musical Adventures”, îndrăgitul hit show publicat pe canalul de YouTube LooLoo Kids!

■ Noul sezon îl are pe Johny în prim plan și aduce un vibe proaspăt, în care accentul este pus pe emoțiile copiilor, pe jocuri și pe interacțiunile dintre cei mici, dar mai ales pe prietenie și pe bucuria pe care aceasta o aduce.

Acțiunea se petrece într-o grădiniță foarte cochetă din Long Beach, California, unde copiii se joacă și descoperă lumea, într-un univers plin de culoare și de jucării, sub îndrumarea plină de afecțiune a educatoarei lor, Miss Anne. Grădinița este mediul perfect de joacă pentru Johny, aici legând prietenii cu noii protagoniști.

Versuri pline de învățături, ritmuri vesele pentru copii și cântece de leagăn clasice sunt din nou motivul unor aventuri nemaipomenite, doldora de umor și distracție, motive perfecte pentru copii să învețe despre o lume diversă, despre animale, alfabet și numărat – dar, în primul rând, despre emoțiile lor, despre puterea prieteniei și valoarea unui suflet bun.

Noul sezon din „Johny & Friends, Musical Adventures” a sosit și va depăși orice ați văzut până acum în materie de cântece pentru copii și animație educativă!

Abonați-vă acum la LooLooKids, ca să nu mai ratați vreunul din filmulețele noastre minunate precum Baa, Baa, Black Sheep!