■ Hai să învăţăm să ne spălăm corect pe dinţişori! Hai să mergem cu bucurie la stomatolog!

■ Acesta este mesajul pe care noua producție Tralala, realizată în parteneriat cu DM drogerie markt îl transmite copiilor în cea mai nouă animaţie “Dinţişorii veseli”. ■ Într-o atmosferă plină de voie bună, pe ritmuri antrenante, copiii învaţă că e distractiv să te speli pe dinţi şi că cele 2 minute de periaj corect fac bine dinţişorilor şi înveselește orice vizită la dentist.

Dințișorii veseli” este un cântec educativ pentru copiii de grădiniță, creat de TraLaLa alături de prietenii de la DM drogerie markt. Cu ajutorul acestui cântec copiii învață cât de important este să se spele corect pe dințișori și cât de prietenoasă poate fi o vizită la stomatolog.

Igiena orală a celor mici este foarte importantă pentru dezvoltarea lor armonioasă, fiind o responsabilitate pentru noi, fie că suntem părinți sau educatori. Ne-am bucurat când DM markt ne-a propus să realizăm împreună un material educativ care să îi ajute pe copiii să înveţe să se spele corect pe dinţi şi să-şi învingă temerile asociate vizitei la stomatolog. Rezultatul colaborării dintre TraLaLa, cel mai mare influencer în rândul copiilor din România și un retailer specializat pe produse de igienă orală este un proiect de comunicare cu un conţinut educativ relevant, de calitate şi, în acelaşi timp distractiv, pentru copiii.

Am primit un feedback foarte bun atât de la copiii, cât şi de la părinţi deopotrivă şi sperăm că şi alte companii vor urma exemplul DM markt adresându-se direct copiilor cu mesaje relevante şi pe înţelesul lor, alegând canale adecvate vârstei lor. Prin muzică și prin versuri copiii învață mult mai ușor, iar orice demers educațional are mai multe șanse de reușită.

Ne dorim ca prin intermediul acestei animaţii educative şi al personajului Crocodinţilă, copiii să dezvolte o atitudine pozitivă şi responsabilă faţă de sănătatea lor, să meargă la dentist cu bucurie şi să înţeleagă efectul nemaipomenit pe care îl au periajul dentar și cele 2 minute de spălat corect pe dinţi asupra stării generale de sănătate şi a bucuriei lor.”, a declarat Valentin Pintilescu, Director Marketing TraLaLa.

Cea mai nouă animaţie Tralala, “Dinţişorii veseli”, a fost concepută ținând cont de sfaturile specialiștilor în igienă orală de la DM drogerie markt, dorindu-se un ajutor pentru părinții care se confruntă zilnic cu dificultatea de a le explica copiilor cu vârste fragede importanţa spălatului pe dinţi după fiecare masă, a periajului corect şi a vizitelor la stomatolog.

Fondul muzical atractiv, versurile memorabile, durata optimă de 2 minute, ideală pentru un periaj corect, dar şi personajul mascotă, Crocodințilă, însoțesc copiii în aventura spălatului pe dinți, ghidându-i și încurajându-i către o igienă dentară corectă.

Transformă spălatul pe dinţi a copilului tău într-o bucurie cu cea mai nouă animaţie Tralala & DM markt. Abonează-te la canalul Tralala şi porneşte alături de Crocodinţilă în cea mai distractivă aventură a dinţilor veseli: 2 minute de periaj corect!

Potrivit Social Blade, TraLaLa este canalul numarul 1 din YouTube România. Este urmărit de milioane de copiii și părinți din întreaga țară. Apreciat de cei mici dar și de părinți și educatori, TraLaLa oferă conținut de calitate, atent selecționat și realizat în colaborare cu educatori, muzicieni și animatori de prestigiu.

Pe canalul TraLaLa găsiți atât cântecelele specifice lumii copiiilor, desene animate cu conținut educativ dar și clipuri video special create să-i antreneze pe cei mici pentru a face mișcare și a-și dezvolta armonios grupurile musculare sau pentru a le dezvolta anumite abilități.