■ Johny Johny Yes Papa a depășit 4 miliarde de vizualizări!

■ În mai puțin de patru ani de la publicare, acest episod din Johny and Friends, Musical Adventures depășește performanțe la care interpreți pop ca Justin Beeber sau Jason Derulo doar visează. Potrivit Statista, Johny Johny Yes Papa este în top 10 cele mai vizionate videouri de pe YouTube în Noiembrie 2020, informație care ne bucură nespus. Cântecul de pe LooLooKids este într-o vecinătate foarte selectă, alături de Baby Shark Dance de la Pinkfong Kids, Despacito de la Luis Fonsi & Daddy Yankee sau Shape of you al lui Ed Sheeran.

Copiii din toată lumea încep să danseze și se uită după skateboard când aud primele acorduri ale cântecului care adună fani din toată lumea. Cele mai multe vizualizări se înregistrează din SUA, UK sau India, dar popularitatea sa a depășit granițele YouTube.

Johny Johny Yes Papa este în topul celor mai populare alegeri ale preșcolarilor și pe aplicațiile pentru mobil LooLoo Kids, atât pe Android cât și pe IOS, pe Roku, pe FireTV.

Începând cu septembrie 2019 episoadele LooLooKids sunt disponibile și pe Netflix, în 8 versiuni lingvistice, iar Johny Johny Yes Papa este bineînțeles, cel mai vizionat episod.

Întrebarea care face înconjurul lumii bineînțeles că rămâne: Eating sugar?