mora_tv_tralala_cd_nani_naniCantecelele de leagan cu care au adormit generatii intregi sunt în mare parte cuprinse în cantecelele de leagan de pe cel mai vizitat canal youtube pentru copii, TraLaLa. Din primele luni ale lui 2017 aceste cantece de leagan sunt si pe cd, disponibile in rafturile marilor retaileri din Romania sau online pe emag.ro

Aceasta este o știre de adormit copii! Și de alinat inimi de părinți și de bunici!
Se spune că limba în care iubim și în care ne adormim copiii foarte greu se poate schimba, oriunde am locui și orice limbă am folosi în mod curent. Poate și din acest motiv, cântecele de leagăn de pe TraLaLa, canalul youtube cu conținut multimedia pentru copii, reprezintă o grupă de melodii foarte apreciate și vizionate continuu, indiferent de sezon, dar mai ales la prânz și seara, la orele când cei mici trebuie să adoarmă. Și cel mai bun somn și cel mai odihnitor, după cum ne spun fanii de pe facebook, este adus de cântecele noastre de leagăn. Acesta este motivul pentru care, la cererea părinților din lumea întreagă, am realizat compilația Nani nani, cu zece cântece de leagăn bine-alese. Acest cd, care vine la pachet și cu sticker auto cadou, contine cele mai apreciate cântecele de leagăn care, garantat, îl aduc pe Moș Ene pe genele celor mici!

Te bucuri când vezi ce impact și ce eficiență o are un cântecel și o animație muncită de echipa ta. Și te bucuri când auzi de somnul lin al celor mici!
Fii si tu TraLaLa!

Puteti achizitiona cd-ul Nani Nani – Cantece de leagan de pe emag.ro