mora_tv_tralala_cd_canteceCele mai fredonate cântecele românești pentru copii sunt de multă vreme șlagărele Tralala. Aceste melodii, apreciate de toată lumea, dar mai ales de cei mici, sunt acum disponibile în format audio.

Zi de zi, echipa Mora TV primea zeci de mesaje pe email, facebook si pe youtube de la parinti care vroiau sa comande melodiile Tralala intr-un format care sa le permita sa le asculte si in zone in care youtube-ul nu reprezenta o solutie. Cei mici vroiau Tralala si dincolo de wifi si dincolo de pachetul de date de la telefon sau in zonele fara acoperire!

La cererea fanilor, Echipa Mora TV a pregatit o selectie de 15 melodii care, din luna februarie, sunt disponibile pe cd-ul Tralala. Astfel, “Un catel mititel”, “Alunelu’, hai la joc” si multe alte melodii dragi celor mici si celor mari sunt acum la un click distanta pe emag.ro sau la rafturile multimedia din hypermarketurile Carrefour, Cora si Megaimage.

In curand cd-urile cu Cantecelele Talala vor fi disponibile si direct pe noul tralala.ro, impreuna cu multe alte cadouri.

Fii si tu Tralala si cumpara cd-ul cel mai ascultat de cei mici!

Puteti achizitiona cd-ul cu Cantecele Tralala de pe emag.ro