Primăvara aduce vești extraordinare pentru Mora TV!

Luna mai 2017 a adus realizări importante pentru canalul de YouTube, LooLoo Kids!

Cu peste 70 milioane vizualizări lunare, Canalul LooLoo Kids distribuie conținut  educativ pentru copii preșcolari – animații 3D în limba engleză iar în această lună a depășit pragul de 1 milion de abonați.

Aceasta vine și ca o confirmare a eforturilor susținute și angajamentului constant al echipei de producție de-a livra animații 3D la o calitate superioară precum și a fondulului audio asigurat de vorbitori nativi de limbă engleză.

Totul a fost posibil prin investițiile majore în zona de dezvoltare conținut, prin parteneriate strategice cu furnizori internaționali de renume și efortul susținut al echipei de profesioniști cu care colaborează.

Planurile de dezvoltare au în vedere creșterea ponderii pe piața internațională, aducând conținut vizual și audio de top și în alte limbi străine: germană, franceză, rusă, italiană etc., urmând trendurile globale de mediatizare.

Piața internațională de animații 3D va avea o pondere de 85% din business și trendul este de creștere susținută, acestea fiind apreciate la nivel global.”