■ LooLoo Kids reproduce modelul de succes de pe YouTube pe toate platformele pe care publică! În mai puțin de doi ani de la lansarea aplicațiilor dedicate, LooLoo Kids este pe primele poziții, indiferent că analizăm topurile Android, pe Roku sau FireTv dedicate conținutului pentru copii.

LooLoo Kids Nursery Rhymes and Children’s Songs, acum pe locul 15 în topul celor mai vizionate canale YouTube din întreaga lume, a demarat în 2019 construcția unei infrastructuri OTT proprii. Această dezvoltare OTT vine în logică firească, adoptată de majoritatea creatorilor de top, de a facilita accesul fanilor la conținutul de valoare, căruia aceștia sunt fideli.

Aplicația LooLoo Kids este disponibilă pe Android, IOS, Roku, Fire TV, Android TV și Apple TV, oferind fanilor săi acces rapid la Johny & Friends, Musical Adventures, showul atât de îndrăgit în întreaga lume. La foarte scurt timp după lansare, LooLoo Kids ocupă primul loc pe Roku în Brazilia și Mexic. În SUA, LooLoo Kids ocupă locul 4, atât în categoria Educațional cât și în categoria Kids & Family. Tot în SUA dar și UK s-au înregistrat și cele mai multe descărcări LooLoo Kids, plasând aplicația de cântece pentru copii și nursery rhymes în primele locuri în topurile Family/Music.

Faptul că LooLoo Kids este o aplicație multilanguage a constituit un argument foarte important pentru succesul său, copiii având acces în offline la conținutul pe care și-l doresc, chiar și în acele momente în care internetul nu este disponibil. Cântăm și ne jucăm cu cei mici în limba lor nativă și e mult mai familiar pentru ei.” declară Valentin Pintilescu, development manager LooLoo Kids.

Aplicația este disponibilă în acest moment în engleză, spaniolă, portugheză, rusă, germană, franceză și italiană, urmând că noi variante lingvistice să fie adăugate în scurt timp.

Instalează acum LooLooKids App! Cel mic o să-ți mulțumească!