■ Canalul de YouTube LooLoo Kids a obținut butonul de diamant, cea mai importantă distincție posibilă oferită de YouTube ■ Distincția confirmă conținutul original, de calitate și o performanță uluitoare la nivel internațional: 10 milioane de abonați ■ Cu aproape 15 miliarde de minute watch time, LooLoo Kids devine unul dintre cele mai influente canale educaționale din lume și printre cele mai de încredere resurse media destinate copiilor.

Canalul de YouTube LooLoo Kids care cuprinde animații de calitate și conținut educațional pentru copii în limba engleză a reușit performanța de a obține butonul de diamant, cea mai înaltă distincție oferită de YouTube creatorilor de conținut original care depășesc cifra de 10 milioane de abonați.

În doar 22 de luni, LooLoo Kids a reușit să urce în top 10 canale de YouTube pentru copii la nivel mondial în privința numărului de subscriberi, fiind unul dintre cele mai urmărite canale de limbă engleză care oferă conținut video și audio de calitate pentru copii și părinți. Hiturile deja consacrate marca LooLoo Kids sunt fredonate de milioane de copii din Statele Unite Americii, Thailanda, Indonesia, India, Filipine dar și din multe țări europene.

Cele peste 460 de animații disponibile pe canalul LooLoo Kind au reușit performanța de a înregistra aproape 15 miliarde de minute watch time, performanță egalată doar de către marii artiști internaționali ai momentului.

De asemenea, vedeta canalului – melodia Johny Johny Yes Papa are peste un miliard de minute watch time și, de asemenea, peste un miliard de vizualizări, devenind astfel un adevărat hit internațional pentru cei mici.

Rețeta succesului LooLoo Kids stă în animațiile video realizate la un nivel de calitate care concurează cu creațiile Disney, conținutul educativ atent ales de către specialiști recunoscuți în educația copilului și melodiile ritmate care atrag atenția celor mici. Animațiile și conținutul LooLoo Kids au reușit să câștige astfel încrederea a milioane de părinți din lumea întreagă care aleg creațiile LooLoo Kids drept resurse educaționale de calitate pentru timpul liber și educația propiilor copii.

Butonul de diamant, cea mai înaltă distincție obținută din partea YouTube confirmă astfel efortul echipei LooLoo Kids și certifică conținutul original și de calitate oferit consumatorilor de divertisment pentru copii, impunând canalul LooLoo Kids drept unul dintre cele mai importante resurse media pe segmentul Kids și Educațional la nivel mondial.