”Johny Johny Yes PaPa”, animația care rulează pe canalul de YouTube LooLooKids administrat de compania romaneasca MoraTV a înregistrat de curând un miliard de vizualizări. Animațiile frumoase, melodiile ritmate și mesajul educativ puternic au fost secretele care consacrat canalul LooLooKids în topul celor mai urmărite canale de YouTube la nivel mondial

Performanță incredibilă pentru compania ieșeană MoraTV, deținătoarea canalelor de YouTube TraLaLa și LooLoo Kids, specializate în animații și producții video pentru copii. Melodia ”Johny Johny Yes PaPa” care rulează pe canalul internațional LooLooKids a înregistrat de curând un miliard de vizualizări, cifră extrem de greu de atins chiar de către nume celebre din industria muzicală internațională.

Animația foarte bine realizată, dublată de o melodie ritmată și de un mesaj cu puternic impact educativ a reușit să adune fani în întreaga lume, hitul copiilor așa cum este supranumit ”Johny Johny Yes PaPa” fiind fredonată de sute de milioane de copii de pe toate continentele. De altfel, și alte producții ale MoraTV au sute de milioane de vizualizări și se bat în topurile internaționale.

Profesionalismul, dedicarea și entuziasmul echipei de creație și producție de la MoraTV sunt secretele succesului care au poziționat canalul de YouTube LooLooKids în topul celor mai vizualizate canale pentru copii și au reușit să impună canalul românesc TraLaLa drept lider incontestabil al Internetului românesc.
Compania MoraTV investește continuu în creații video dedicate celor mici, fiind orientată către conținutul de calitate și producții care să asigure o dezvoltare armonioasă fizică și psihică a copiilor.