E ușor acum să ne învățăm copilul să deseneze pentru că noua serie de animație în limba română Louie ne arată cele mai simple metode de a folosi creioanele colorate Prin cântec și distracție, copiii vor reuși să folosească creioanele și să contureze corect forma celor mai îndrăgite desene pe hârtie Desenele animate Louie sunt un ajutor de nădejde pentru părinți și educatori

Aveți un copil cu vârsta de până la patru ani și vă este dificil să-l învățați să deseneze? Pentru că suntem părinți și am trecut și noi prin aceleași dificultăți, am decis să lansăm începând cu data de 2 februarie noua serie de animație Louie. Fie că le vom rula acasă sau la grădiniță, desenele animate Louie sunt un veritabil ”profesor” de desen pentru cei mici. Iar îndrăgitele personaje Louie și Yoko transformă lumea celor mici și a celor mari deopotrivă într-o veritabilă lecție de desen. Este modul în care noi, cei de la TraLaLa, înțelegem să devenim partenerul părinților și a copiilor din toată țara într-un demers distractiv și educativ.

Săptămânal, marți și vineri, după ora 18.00, doar pe TraLaLa, episoade noi, pentru deliciul celor mici!

Divertisment pentru cei mici și conținut de încredere pe canalul TraLaLa

TraLaLa este cel mai îndrăgit canal de YouTube din România și este urmărit de milioane de utilizatori din întreaga țară. Apreciat de cei mici dar și de părinți și copiii, TraLaLa oferă conținut de calitate, atent selecționat și realizat în colaborare de specialiști de top.

Pe canalul TraLaLa găsiți atât cântecelele specifice lumii copiiilor, desene animate cu conținut educativ dar și clipuri video special create să-i antreneze pe cei mici pentru a face mișcare și a-și dezvolta armonios grupurile musculare sau pentru a le dezvolta anumite abilități.