■ Un desen animat non-dialog, cu un înalt conținut educațional îi așteaptă pe copii, din 18 ianuarie, pe canalul de YouTube TraLaLa ■ Prietenia dintre un iepuraș vesel și excentric și un puișor retras și emotiv aduce în fața copiilor povești și situații de viață unde întotdeauna înving prietenia și faptele bune ■ TraLaLa a câștigat încrederea părinților din întreaga țară prin conținut de calitate dublat de o componentă educațională, esentială pentru dezvoltarea armonioasă a celor mici

Situații inedite, o prietenie care depășește obstacolele obișnuite, veselie, culori și povești pline de învățăminte – asta îi așteaptă pe copiii din toată țara pe canalul TraLaLa. Din 18 ianuarie, pe cel mai îndrăgit canal YouTube din România veți găsi noua serie de desene animate non-dialog Molang. Săptămânal, în fiecare luni și joi, după ora 18,00, pe TraLaLa, sunt publicate episoade noi și aventuri spectaculoase, spre bucuria celor mici.

Cu un ridicat conținut educațional, noua serie de animație difuzată de TraLaLa prezintă prietenia dintr-un iepuraș entuziast și un puișor și inspiră prietenie și fapte bune. Povestea veselă și optimistă dintre cele două personaje a fost nominalizată la premiile Internațional Emmy Awards Kids și este considerată de mulți privitori drept cele mai frumoase și mai potrivite desene animate non-dialog destinate celor mici.

O prietenie adevărată și multe lecții de viață pentru cei mici

Pe scurt, povestea Molang prezintă cu mult umor și bun simț prietenia neobișnuită dintre un iepuraș excentric, vesel și entuziast și un puișor retras și emotiv. În ciuda diferențelor dintre ei, cei doi se bucură de o prietenie nemaiîntâlnită. Petrec clipe distractive împreună, de la cea mai banală întâmplare, la aventuri extraordinare. Fie că zboară pe Lună, fie că doar își udă grădina, Molang și Piu Piu au parte de experiențe neașteptate, uneori chiar ciudate. Incidentele dificile și neînțelegerile sunt transformate foarte repede în ocazii de a învăța lucruri noi și de a râde în momentele amuzante, momente în care prietenii lor li se alătură și pe care le împart împreună.

TraLaLa – un canal YouTube de încredere pentru cei mari și cei mici

Seria de animație Molang face parte din misiunea fondatorilor TraLaLa de a crea cea mai mare și mai de încredere comunitate online destinată celor mici. Pe canalul TraLaLa părinții și copiii pot găsi nu doar cântece și animații pline de bucurie, ci și conținut de calitate atent selecționat și care are o componentă educațională ridicată, menită să imprime în caracterul celor mici valorile fundamentale care să-i ghideze în viață.