Tot efortul și angajamentul profesioniștilor noștri arată rezultate pe măsură. Suntem bucuroși să anunțăm depășirea pragului de 8 MILIOANE abonati pe canalul LooLoo Kids!
LooLoo Kids este unul dintre cele mai populare canale YouTube pentru copii preșcolari, care oferă divertisment familiilor din întreaga lume prin cântecele educative în limba engleză, pentru copii preșcolari și școlari.

Demersul nostru educațional este susținut de o echipă activă de peste 50 de profesioniști, muzicieni, compozitori, cântăreți și animatori. Excelența lor este esențială pentru încântarea uneia dintre cele mai selective audiențe: copii!
Pe lângă producerea unora dintre cele mai cunoscute cântecele animate 3D pentru preșcolari, începând cu luna mai 2018, publicul nostru se va bucura și de noi serii de desene animate selectate cu atenție, de la cei mai importanți furnizori din domeniu.
Ne-am luat angajamentul să oferim publicului tânăr doar ce este mai bun și ne dorim să creștem doar prin conținut educațional de calitate. Cifrele vorbesc de la sine: 8 MILIOANE abonați, aproape 13 MILIARDE minute vizionate (aproape 24.000 de ani!) și 4 MILIARDE de vizualizări ale videoclipurilor.

Mora TV este o inițiativă de suflet pornită din dorința de a aduce copiilor conținut media de calitate și care permanent caută să îmbunătățească și să dezvolte noi produse destinate copiilor.

Pentru a viziona cele mai educative animații pentru învățarea limbii engleză și desene animate distractive, abonează-te la LooLoo Kids!
Pentru detalii cu privire la oportunități de parteneriat trimite un mail la contact@moratv.ro