tralala-web● CanalulYouTube Tralala a atins în noiembrie 2016 un miliard de vizualizări, o performanță obținută de doar alte cinci canale din România ● Oac oac diri diri dam, Rățuștele mele, Elefantul Cici și multe alte cântece vesele, într-o interpretare specială, sunt vizualizate zilnic de sute de mii de copii ● Specializat în cântece pentru cei mici, canalul Tralala și-a extins activitatea la producția și difuzarea desenelor animate cu character educative și pregătește multe alte suprize

Care credeți că este una dintre cele mai vizualizate melodii românești pe YouTube? Smiley, Delia, Loredana, Carla’s Dream, Andra? Sunteți pe aproape, dar supriza vine de la ”Oac Oac Diri Diri Dam”, melodia simpatică promovată de Tralala, canalul românesc de YouTube specializat în cântece pentru copii. Aceasta a reușit să adune aproape 55 milioane vizualizări devansând majoritatea artiștilor români. Este urmată la mică distanță de melodia ”Rățuștele mele pe apă s-au dus” cântat și animat tot de Tralala.

Un MILIARD de vizualizări în noiembrie 2016

Dar rezultatele Tralala nu se opresc aici. În noiembrie 2016, canalul YouTube românesc a reușit performanța uluitoare de a atinge un miliard de vizualizări, fiind al șaselea canal din România care ajunge la acest nivel. Cu peste 280 de clipuri cu animații și cântece educative pentru copii, Tralala face deliciul părinților și al copiilor. Tot din noiembrie, Tralala distribuie pe YouTube în România și Moldova Albinuța Maya, Vik Vikingul și Zigby, seriale îndrăgite de desene animate cu un puternic conținut educativ.

Proiect pentru sănătatea copiilor

Pe lângă crearea de conținut original și de bună calitate, echipa de la Tralala lucrează la proiecte care să-i ajute pe părinți în creșterea celor mici. Celebrul canal YouTube dezvoltă în prezent un amplu proiect de entertainment care, pe lângă muzică, îi va îndemna pe copii și pe părinți la mișcare. Este vorba despre coregrafii special gândite și dezvoltate împreună cu coregrafi și profesori de dans. Micuții sunt stimulați să danseze pe muzica de pe Tralala, iar mișcările integrate în clipurile video sunt concepute pentru a dezvolta în mod armonios musculatura copiilor.

Mihai Constantinescu: ”Prin Tralala, părinții retrăiesc copilăria”

Performanța Tralala nu înseamnă doar bucurie oferită celor mici, dar și multă muncă. Pentru realizarea frumoaselor clipuri video lucrează peste 50 de angajați și colaboratori, printre care și nume celebre din România. Pentru toți, Tralala înseamnă înainte de toate bucurie oferită celor mici. ”Felicitări Tralala și la mai mare! Tuturor copiilor și părinților le doresc să se bucure de melodiile gândire special pentru ei. Colaborarea mea cu Tralala este extraordinară și plină de bucurie. Prin muzica și melodiile destinate celor mici și părinții ajung să retrăiască copilăria, ceea ce este un lucru minunat!”, a declarat cântărețul Mihai Constantinescu, unul dintre colaboratorii de suflet ai canalului Tralala.

Planuri mari de viitor

În urmă cu doi ani, Tralala a atacat piața internațională care a ajuns în prezent la o pondere de 85 la sută din business. Aceasta s-a realizat printr-o investiție masivă în dezvoltarea de conținut de calitate în limbi de circulație internațională și în parteneriate puternice cu furnizori internaționali de content specializat. Dar copiii și părinții din România rămân cei mai dragi utilizatori. ”Gândim dezvoltarea continuă a ofertei Tralala atât pentru cei mici, cât și pentru părinți. În cei patru ani de activitate, Tralala și-a câștigat un bun nume: conținut friendly și sigur pentru copii și părinți care au încredere în noi. Tocmai de aceea muncim să dezvoltăm proiecte care să-I ajute pe cei mari în educarea și creșterea sănătoasă a celor mici. Cadoul nostru de Crăciun pentru toți cei care urmăresc canalul Tralala va fi un set de 20 de cântecele și colinde de iarnă”, a declarat Alexandru Badan, director Mora TV, dezvoltatorul canalului Tralala.

 Canal Youtube TraLaLa Facebook TraLaLa MoraTv.ro Fisiere Media articole