Cea mai populara albinuta desenata este acum la Tralala. Sezonul 1 din Albinuta Maya este dublata in romaneste de echipa MoraTV in parteneriat cu Studio 100 Animation SAS si va aduna 78 de episoade a cate 12 minute.
Povestirile albinutei, adaptate pentru televiziune de Jan Van Rijsselberge, Delphine Maury și Christophe Erbès si animate de CGI, au drept public tina copiii intre 4 si 7 ani.
Bazată pe cunoscutele cărți scrise de Waldemar Bonsels, Maya este o poveste despre o albinuță care face lucrurile după cum vrea ea. Celelalte albinuțe, din grupa în care s-a născut ea, sunt fericite cu viața ordonată a stupului și fac orice le spune doamna învățătoare Cassandra. Dar nu și Maya! Chiar dacă e bine sau rău, Maya e prea curioasă și ageră pentru a lăsa viața să treacă pe lângă ea.

Dacă o frunză plutește pe o baltă, Maya vede o aventură de navigație care așteaptă să se întâmple. Dacă există o floare care înflorește o dată pe an pe vârful unui deal singuratic, Maya va pune la cale o expediție ca să o vadă. Câteodată aventurile sale o bagă în bucluc, dar din fericire îi are pe Flip, un greier ca un unchi, și pe Willy, prietenul ei cel mai bun, ca să o ajute.
In fiecare luni si joi de la 19:00 vin episoade noi. Oricand, pe Tralala, cel mai mare canal de YouTube pentru copii din Romania, pot fi urmărite gratuit aventurile simpaticei albinute

Vezi playlistul Albinuta Maya